Маратон Хайдушки пътеки се отлага и ще се проведе на 22 октомври 2022

Приятели,
Имаме една изключително неприятна новина. През последната седмица Сливен влезе в тъмно червената зона по заболеваемост от COVID 19. Вчера, със заповед на РЗИ Сливен № РД-19-283 /08.10.2021г., бяха въведени локални анти-COVID 19 мерки, влизащи в сила от 11 октомври и съгласно които имаме забрана за провеждане на нашето събитие Маратон Хайдушки пътеки.
До последния момент се надявахме да не се стигне до подобна критична ситуация толкова рано през октомври. Миналата година Маратон Хайдушки пътеки беше едно от последните събития, които се проведоха преди ограничителните мерки, но уви, тази година нямаме този шанс.
Сами знаете в колко напреднала фаза е организацията на маратона в този момент и отлагането му две седмици преди старта ни лишава от възможността да реализираме заедно с Вас едно страхотно събитие в края на сезона.
Маратон Хайдушки пътеки се отлага и ще се проведе на 22 октомври 2022 година. Всички регистрации ще бъдат автоматично прехвърлени за следващата година. Съгласно общите правила, такси няма да се възстановяват, но на участниците ще се даде възможност да променят дистанцията или да прехвърлят регистрацията си на друг участник.
Тениските, предвидени за участниците в състезанието са вече изработени и всеки който иска да си получи тениската, може да заяви това тук: https://www.rebeltrails.oldelm.eu/t-shirt/